Veilig verkeer, ook binnen en rond uw bedrijf!

Bewegwijzering, veiligheidspictogrammen, markeringsstrepen, aanrijdbeveiliging. Versluys Verkeerstechniek maakt uw bedrijfsterrein, -hal en magazijn veilig voor medewerkers en bezoekers.
Ongelukken ontstaan veelal door het ontbreken van duidelijke regels over rijrichting, rijsnelheid en veilige looproutes. Met markering, bewegwijzering en aanrijdbeveiliging voldoet u aan de Arbo-eisen. U voorkomt ongevallen, zorgt voor veiligheid en duidelijkheid, en zodoende ook voor een beter imago. Versluys Verkeerstechniek is volledig gecertificeerd. U kunt rekenen op betrokkenheid, specialisme, klantspecifieke producten, service en maatwerk.

 

Uw markering verdient een
professionele behandeling!

Als er in en rondom uw bedrijf veel verkeer is, weet u hoe snel er onveilige situaties kunnen ontstaan. Zeker als de markering en belijning onduidelijk, onvoldoende of onjuist is of helemaal ontbreekt.
Door markeringen aan te brengen op vloeren, pilaren en wanden, kunt u zorgen voor een veilige werkomgeving. Een fel oranje pilaar of duidelijke gele lijnen hebben een veel grotere attentiewaarde dan een grijze ondergrond. Daarmee verhoogt u de veiligheid en voorkomt u ongevallen. Wij denken graag mee om, samen met u, een plan op maat te maken in de kleuren van uw huisstijl. Versluys Verkeerstechniek is specialist in het aanbrengen van markeringen, uitgevoerd in thermoplast, koudplast, wegenverf, betonverf, coatings of andere middelen.
Wij verwijderen eventuele oude markeringen en maken de ondergrond schoon door deze aan te stralen of op te ruwen en zodoende te zorgen voor een goede hechting.

 

Maak ruim baan voor uw magazijnverkeer!Een aanduiding parkeerplaatsen, loop- of rijroutes, verkeerslichten bij laad- en loszones, borden voor entree, nooduitgang, trap of lift.Uw markering verdient professionele behandeling!Veilig verkeer, ook binnen en rond uw bedrijf!Uw bewegwijzering op maat!

Maak ruim baan
voor uw magazijnverkeer!

Veel verkeersbewegingen, vlot rijden, op tijd laden en lossen. Er gebeurt veel, snel en door elkaar. Uw (heftruck)chauffeurs nemen de bocht wel eens wat te smal of zetten de lading net even verkeerd neer. Met aanrijdbeveiliging is dat verleden tijd.
Met een passende geleiding op de grond, of hoger langs wanden of stellingen, zorgt u ervoor dat uw (heftruck)chauffeurs de muren of stellingen niet kunnen raken. Daarmee voortkomt u schade aan uw pand en inventaris, lading en andere waardevolle materialen.
Afhankelijk van uw wensen, zorgt Versluys Verkeerstechniek voor aanrijdbeveiliging op maat voor binnen of buiten. Dit kunnen geleiderails zijn op vloeren of langs wanden, kolombeschermers, stellingbeschermers, soms ook met rubbers ertussen. Zo zorgt u voor een inrichting die voor u zelf en voor uw medewerkers prettig en veilig is.Attentie, attentie ...

 

Uw bewegwijzering op maat!

Zeker op plaatsen waar veel verkeer is, zoals in magazijnen, bedrijfshallen en op bedrijfsterreinen, moet de situatie veilig en overzichtelijk zijn. Borden, verkeerslichten, pictogrammen en andere middelen helpen hierbij.
Bewegwijzering is hard nodig en veelal verplicht. Een aanduiding parkeerplaatsen, loop- of rijroutes, verkeerslichten bij laad- en loszones, borden voor entree, nooduitgang, trap of lift. Ze geven duidelijkheid want iedereen weet zodoende wat de regels zijn. Ze brengen veiligheid omdat de attentiewaarde groot is en ze voorkomen discussie mocht er toch een ongeval plaatsvinden.

 Contactformulier

Versluys & Zoon BV
Dammekant 89
Postbus 47 | 2410 AA Bodegraven
Tel. 0172-619 235 | E-mail

Versluys Verkeerstechniek BV
Engelandweg 3 | 2411 NS Bodegraven
Postbus 265 | 2410 AG Bodegraven
Tel. 0172-614 097 | E-mail

Van Riemsdijkweg 52 | 3088 HD Rotterdam
Tel. 010-29 29 241 | E-mail

Krommespieringweg 244c | 2141 BR Vijfhuizen
Tel. 023-55 80 829 | E-mail

 Lumièrestraat 9 | 6716 AG Ede
Tel. 0318-25 58 60 | Email